Каталог

Кондиціонери Hitachi, продаж кондиціонерів у Дніпропетровську

 

Назва Hitachi дослівно позначає «світанок», це слово повністю відображає філософію цієї компанії — надавати допомогу людям через можливі технології. Ця філософія змогла Hitachi зробити однією з найбільших корпорацій на Землі.

Системами кондиціювання Hitachi – це мистецтво комбінування всіляких ідей та передових технологій, які створили велику гаму різних кондиціонерів, які забезпечують найкомфортніший клімат, в якому добре жити та працювати.

  Історія кондиціонерів та спліт-систем Hitachi почалася з 1952 року. На той час перший кондиціонер у Японії HITACHI встановили в одному з готелів Кіото. В1961 році HITACHI випустив кондиціонер із тепловим насосом. У 1977 році з'явився перший кондиціонер, який використав інтегральну схему управління. У 1983 році HITACHI створив кондиціонер з використанням інверторного керування, завдяки цьому отримала Гран-прі Японського товариства економії енергії. У 1997 році компанія випустила перший у світі кондиціонер із технологією PAM. А у 2007 році з'явився перший в цілому світі кондиціонер з новою функцією іонізованої дезодорації вологою.