Каталог

Кондиціонери Осака

Не даремно існує думка про те, що якщо бренд родом з Японії, то він обов'язково буде найвищої якості. Саме так можна охарактеризувати кондиціонери японської компанії Osaka.
Головним досягненням у розробці кондиціонерів Osaka стала їхня майже безшумна робота. Завдяки цьому пристрої можна користуватися ніч на проліт, це не вплине на ваш сон і тим більше не завадить йому. Тривалий термін експлуатації і висока надійність ще один безперечний плюс японського обладнання. відомий своєю високою продуктивністю. Вони мають безліч функцій, які можуть спростити вам життя. Ви можете використовувати пристрій не тільки для охолодження, але й для обігріву приміщення, встановити таймер, задавати необхідні параметри роботи за допомогою LED-дисплея та розумного пульта керування. У разі неполадок чи несправностей виробник надає 5 років гарантії на свою техніку.
Osaka дбайливо ставиться до навколишнього середовища і це ще один привід задуматися про покупку кондиціонерів цієї фірми. Справа в тому, що компанія при виробництві використовує спеціальний фреон, який не шкодить екології і не руйнує озоновий шар. Також у кондиціонерах Osaka вбудована функція, яка дозволяє пристрою самоочищатися від пилу та вологи. Таким чином, на внутрішній стороні кондиціонера немає можливості накопичення бруду, пилу та грибків, а шкідливі речовини не потраплятимуть у повітря, яким ви дихаєте.