Каталог

Кондиціонери Midea, продаж кондиціонерів у Дніпропетровську.

Кондиціонери компанії MIDEA виробляє з 1980 року. Корпорація Midea є однією з найбільших компаній, які виробляють кондиціонери у світі. Крім цього компанія має унікальної зав'язки виробництва - відділення з виробництва електроніки, різних компресорів, двигунів для техніки та особистим дизайнерським центром кліматичної техніки.

Сам процес по виробництва кондиціонерів MIDEA відстежує незалежний відділ контролю якості. Компанія MIDEA змінюються своїми персональними технологіями з такими корпораціями з випуску кондиціонерів як Sanyo, Toshiba, Toshiba-Carrier, Emerson, Nec-Rycsan та з іншими. Такі своєрідні можливості спромоглися на продукцію компанії Midea вивести на дуже високий рівень якості та дизайну техніки, при цьому зберігши доступні ціни.

Компанія Midea має найширший модельний ряд кондиціонерів, як напівпромислових, так та побутових. Кондиціонери Midea продають у більш ніж 130 країнах світу! Midea має свої представництва у 22 країнах! Площа всіх будівель, а так виробничих ліній корпорації складає близько 7000000 квадратних метрів! У корпорації працюють понад 100 000 осіб, серед них – 1800 інженерів. Кількість технологічних ліній лише за кондиціонерами понад 100 штук, які випускають більше 15 000 000 кондиціонерів Midea на рік!