Каталог

Кондиціонери LG, продаж кондиціонерів у Дніпропетровську.

Кондиціонери LG, продаж кондиціонерів у Дніпропетровську

Отже, які ж корисні та Необхідні функції кондиціонерів марки LG варто зазначити:  
По-перше, функція автостарту. Дуже корисна функція, тому що при збої живлення, кондиціонер запам'ятає всі налаштування, що використовувалися раніше.  
По-друге, автоматичний режим сну. При натисканні на певну кнопку, кондиціонер автоматично вимикається, контролює швидкість вентилятора, так і температуру, створюючи умови для комфортабельного сну. Функція швидкого охолодження. Ця функція може швидко охолодити повітря в приміщенні. Удосконалена система повітряного потоку.
У Кондиціонерах LG використовують вентилятор прямого напрямку повітря з унікальним дизайном. При використанні кондиціонера рівень шуму мінімальний. Число оборотів вентилятора було зменшено, а кількість повітря, що подається, було помітно збільшено. Програма «Хаос».
Нова програма забезпечила мінімальне відхилення температури залежно від висоти кімнати, розташування кондиціонера. Завдяки цій програмі, прохолодне повітря у будь-якому приміщенні буде розподілено рівномірно.  
Система очищення «Плазма».
Система очищення, встановлена ??в кондиціонерах LG здатна видаляти забруднення та пил, домашніх кліщів, а також пилок та шерсть різних домашніх тварин, запобігаючи різним алергійним захворюванням. При регулярній заміні фільтра Ви завжди будете насолоджуватися тільки чистим повітрям у приміщенні.  
Інверторні кондиціонери LG. Завдяки новій технології інверторні кондиціонери LG стали економічнішими у вживанні, а також знизили рівень шуму в порівнянні зі звичайними кондиціонерами LG.