Каталог

Tosot - найкраще співвідношення ціна/якість

Кондиціонери від компанії Tosot

Кондиціонери компанії Tosot входять до топу з продажу кліматичного обладнання. Особливістю цієї торгової марки є те, що для кожної країни розробляється індивідуальна лінійка кондиціонерів. При виготовленні враховується особливості регіону та клімату, затребуваність певних функцій та побажання користувачів. На сьогоднішній день кондиціонери Tosot представлені на ринку у понад 30 країнах світу! Всі етапи виробництва кондиціонерів Tosot суворо контролюється великим китайським концерном Gree, якому вони належать. Їхнє обладнання повністю автоматизоване, а високі вимоги практично виключають наявність шлюбу, завдяки чому прилад служитиме вам не один рік.

        В асортимент 

кондиционеров Tosot

         
кожний знайде для себе те, що шукає:

  • Для житлових та громадських приміщень - побутові спліт системи
  • Для виробництва – промислові кондиціонери з різними видами внутрішніх блоків (настінними, підлоговими, касетними, стельовими тощо). Завдяки цьому в супермаркетах, спортзалах, торгових і розважальних центрах є можливість організувати комфортні умови для відвідувачів. , які також є в асортименті компанії Tosot
  • Дизайн кондиціонерів Tosot виконаний у класичних кольорах та формах, завдяки чому легко вони впишуться в будь-який інтер'єр. Більшість кондиціонерів Tosot володіють рекордно низьким рівнем шуму і безшумно можуть працювати навіть у дитячій кімнаті. -20! При цьому вони мають низький рівень споживання електроенергії, а деякі моделі досягають класу А++. Репутація марення Tosot гарантує високу якість та технологічність своїх кондиціонерів, а також оснащує їх найефективнішою системою фільтрації.