Каталог

Як ми встановлюємо кондиціонери

Кліматична система - встановлення та обслуговування

Кліматична система, як будь-яке складне обладнання, вимагає до себе особливої ??уваги. Обслуговування кліматехніки мають забезпечувати професіонали, які мають великий досвід та спеціалізованими інструментами. У будь-якій якісній техніці є свої нюанси, передбачити які повинен фахівець високого класу. Тому, при встановленні, ремонті або технічному обслуговуванні необхідно звертатися за професійною допомогою, яку забезпечує компанія «Техномир».

Процедура встановлення та обслуговування кондиціонерів включає певні технічні процедури, кількість яких знаходиться в прямій залежності від пристрою монтується моделі. Процес підключення мобільних кондиціонерів дуже відрізняється від одно- і двокорпусних агрегатів, під час монтажу яких особливу увагу приділяють додатковому посиленню конструкції вікна.


Установка спліт систем

При установці двокорпусних моделей необхідно кілька етапів, які полягають у наступному:

  • установці вуличного блоку,
  • проводі фреонової траси від зовнішніх до внутрішніх блоків,
  • установці внутрішнього блоку,
  • підключення електрики,
  • первинному запуску пристрою.

Звичайно, професіонали при монтажі кліматехніки забезпечуються спеціалізованими інструментами, такими як перфоратори, розвальцівники або труборізи. Весь інструментарій відповідає вимогам якості та безпеки.

У штаті «Техносвіт» працюють висококваліфіковані спеціалісти, які гарантують установку та запуск кондиціонера в найкоротші терміни. кліматичної техніки?
Компанія «Техносвіт» здійснить ваші бажання на найвищому рівні!

Розцінки на встановлення та обслуговування кондиціонерів у Дніпрі та по області.

Другие статьи