Каталог

Установка кондиціонера в Дніпропетровську

Наша компанія займається обслуговуванням повного циклу у сфері клімат-контролю: консультації при виборі виробів, реалізація, монтаж кондиціонерів та спліт-систем, а також складання проектів комплексних систем клімат-контролю та промислового кондиціювання з наступною установкою.


Професійний монтаж та обслуговування кондиціонерів у Дніпропетровську 

 
Якісний проект та встановлення кондиціонера гарантують його тривалу та комфортну експлуатацію. Професійне монтажне обладнання, яке використовується кваліфікованими фахівцями, є гарантією бездоганного монтажу і, отже, — безперебійної роботи встановленого обладнання. Досвід наших монтажних майстрів дає можливість вирішувати будь-які проблеми інженерного та організаційного характеру.

Остаточна вартість встановлення обладнання клімат-контролю може змінюватись в залежності від конкретних умов кожного окремого замовлення. Але найчастіше цілком прийнятний стандартний монтаж кондиціонера.

При бажанні Ви можете ознайомитися з етапами монтажу які проводять наші спеціалісти

Другие статьи

  • 01/20/16

    Етапи монтажу кондиціонера

    Встановлення кондиціонера відбувається на дві стадії.

    Перша стадія монтажу:

    — встановлення зовнішнього обладнання;

    — пробивання штраби;

    — закладка фреонових трубок.

    Детальніше>>
  • 10/07/16

    Як ми встановлюємо кондиціонери

    Кліматична система, як будь-яке складне обладнання, вимагає особливої уваги. Обслуговування Кліматехніки мають забезпечувати професіонали, які мають великий досвід і спеціалізовані інструменти. 

    Детальніше>>
  • 01/20/16

    Матеріали, що використовуються при монтажі

    Вибираючи компанію для встановлення кондиціонера, уточнюйте — які матеріали у своїй застосовуються. У більшості випадків дешевизна установки кондиціонера досягається за допомогою використання неякісних або невідповідних технічних вимог матеріалів.

    Детальніше>>
  • [Усі статті]